Skip to main content
Tilausravintola
Wild Food Kuusamo Lapland

Tilaus­ravintola Klubi

Makumatkan aidon, perinteisen kuusamolaisen ruoan äärelle

Valmistamme kotoisan maukkaita aterioita käyttäen puhtaita suomalaisia ja etenkin paikallisia raaka-aineita. Suussasulavan yksinkertaisella villiruoalla on iso rooli keittiössämme.  Se on villiruokakeittiömme salaisuus.

Raaka-aineet, mm marjat sienet, villit yrtit tulevat lähimetsistä, kalat paikallisista järvistä, riista ja muut raaka-aineet tulevat lähiseudulta.

Ehdottoman laadukkaiden, lähellä tuotettujen raaka-aineiden lisäksi Klubin ruoasta maistaa sen, että se on tehty alusta asti itse, huolella edellisiltä sukupolvilta perittyihin, nykyaikaan sovellettuihin resepteihin. Perheemme perinteisiin kuuluu myös vieraanvaraisuus: on emännän ylpeyttä pitää pöytä aina koreana.

Ruokailut voidaan tarjoilla myös Helekuta-kodassamme (max.15 henkeä) sopimuksen mukaan.

Viihtyisä ja kodikas tunnelma

Luonnon läheisyys ja erämaa luovat erityistä tunnelmaa kaikille juhla- ja yritystilaisuuksille. Herkulliset ateriat voi nauttia viihtyisässä Salissa (75 hlöä), kotoisassa Tuvassa (15 hlöä) tai tunnelmallisessa Kodassa (15 hlöä) avotulen äärellä. Hetkestä ja herkuista mahtuu kerralla nauttimaan 90 henkeä.

  • Tilaukset ennakkovarauksella.
  • Ravintolassamme, savusaunalla sekä kodalla A-oikeudet.
  • Valmistamme kaikki ruoat Hyla-tuotteista.
  • Erikoisruokavalioista pyydämme ilmoitusta etukäteen.
  • Toimimme myös pitopalveluna, tuomme juhlan ja sen antimet kotiisi.

Itärajan illallinen

Herkullisen ruoan lisäksi nautitaan yhdessäolosta, tarinoista, musiikista, näyttävästä kattauksesta ja ainutlaatuisesta tunnelmasta. 

Lue lisää

Helekutan lounas

Tule nauttimaan kolmen ruokalajin lounas porukalla perinteisessä lappalaisessa kodassa

Lue lisää

Jouluillallinen

Perinteinen jouluillallinen Isokenkäisten emäntien salaisten reseptien kätköistä.

Isoken­käisten glögi ja kupliva

Klubin omaa tuotantoa paikallisista marjoista

Klubin glögi ja kupliva

Glögi

Klubin omassa glögissä maistat paikalliset kaarnikat ja emäntien rakkaudella luoman oman salaisen reseptin. Nauti kuumana yksin tai yhdessä.

Klubin glögi ja kupliva

Kupliva

Tämänkin pirskahtelevan juoman pääraaka-aine on kuusamolainen kaarnikka. Nauti lasilliset Klubin Kuplivaa juhlapäivänä, pitkällä aamiaisella tai vaikkapa tervetulojuomana ystävien kanssa. Pullollinen Kuplivaa odottaa myös Klubin Aurora Huteissa yöpyviä.

Käytämme ravintolassamme satokauden herkkuja sekä lähiruokaa. Marjoja, sieniä, kalaa, riistaa. Suoraan puhtaasta luonnosta. Maistele rohkeasti ja ota lisää. Vähennetään hävikkiä yhdessä!