Isokenkäisten Klubi

Itärajan helmi

Sirpa ja Katja

Kuusamolainen matkailuyritys jo toisessa polvessa

Löydät meidät koskettavan luonnon alkujuurilta, hiljaisen ja puhtaan Heikinjärven rannalta, vain parin kilometrin päässä Venäjän rajavyöhykkeeltä.
Meillä voit yöpyä erämaahotelli Kortteerissa tai kaikilla mukavuuksilla varustetussa hirsimökissä, saunoa Seitsemän tähden savusaunassa, pulahtaa raikkaaseen avantoon ja nauttia perinteisestä, erityisellä huolella valmistetusta kuusamolaisesta lähiruoasta.
Monipuoliset ohjelmamme takaavat sen, että meillä viihtyy varmasti - kaikkina vuodenaikoina.

Tervetuloa nauttimaan maukkaasta ruoasta, savusaunan lempeistä löylyistä, luonto-ohjelmista ja makoisista yöunista ylellisessä hiljaisuudessa!

Uutta Isokenkäisten Klubilla!

Isokenkäisten Klubin uutuus, Aurora Hut on ylellinen kahden hengen sviitti järvellä kaikkina vuodenaikoina.

AuroraHut kutsuu matkailijat lumoavan luonnon syliin, lähemmäs aitoa luontokokemusta kuin koskaan ennen, herkkään luontoon rakentamisen jälkiä jättämättä. Vuorokauden ja vuodenaikojen vaihtuvat valoilmiöt on koettavissa aidoimmillaan etäällä turistikeskusten hälinästä ja valosaasteesta. AuroraHut säästää myös liikkumisen päästöjä; sen lämmössä ja äärellä luonnossa koetut elämykset eivät kaipaa muuta koettavaa.

Venäläinen illallinen on elämys

Neljän ruokalajin Venäläinen illallinen aloitetaan tietysti kuohuvalla juomalla!

Venäläisittäin illallista nautitaan runsaasti ja pitkään. Herkullisen ruoan lisäksi venäläiset nauttivat illallisellaan yhdessäolosta, tarinoista, musiikista, näyttävästä kattauksesta ja ainutlaatuisesta tunnelmasta. Niin mekin. Takaamme, että tämä ilta jää mieleen.

Kelekkakahvila

Tarjoilemme joulun ja pääsiäisen välisenä aikana (säävaraus) päivittäin klo 11-16 kelkkailijoille ja muille ohikulkijoille kahvilatuotteita ja lounasta Venäjän rajan läheisyydessä, Kuusamossa, Kuntivaaran kupeessa.
Lounaat tulee varata saman päivän aamuun klo 9 mennessä soittamalla:

p. 0400 972 260 tai p. 040 7066 839

Kelekkakahvilaan pääsee suositulta Kuntivaaran moottorikelkkareitiltä

Klubin tarina

Isokenkäisten Klubi Kuusamon Särkiluomalla on paikka, jonne on helppo tulla ja jossa on mukava olla. Vanhempiensa työtä matkailuyrittäjinä ihan itärajan tuntumassa jatkavat sisarukset Katja Vira ja Sirpa Kämäräinen lupaavat vierailleen unohtumattoman lomarupeaman, jota leimaa vieraanvaraisuus ja koskematon luonto.  Sisarusten tekemistä siivittää into jatkaa vanhempiensa elämänuraa ja asua rakkaalla kotiseudullaan.

  ruka kuusamo  saunasertifikaatti  Sauna Support LOGO EN sininen  saunatour       q1000 en  northoffinland vaaka oiva NP WildFood logo RGB