Tilausravintola Klubi

NP WildFood logo RGBIsokenkäisten Klubilla kokee makumatkan aidon, perinteisen kuusamolaisen ruoan äärelle. Valmistamme kotoisan maukkaita aterioita käyttäen puhtaita suomalaisia ja etenkin paikallisia raaka-aineita. Potut omasta maasta, marjat lähimetsästä, kalat paikallisista järvistä ja leipäjuusto lähitilalta. Siinä on Isokenkäisten Klubin kotiruoan salaisuus.

Ehdottoman laadukkaiden, lähellä tuotettujen raaka-aineiden lisäksi Klubin ruoasta maistaa sen, että se on tehty alusta asti itse, huolella edellisiltä sukupolvilta perittyihin, nykyaikaan sovellettuihin resepteihin.Perheemme perinteisiin kuuluu myös vieraanvaraisuus: on emännän ylpeyttä pitää pöytä aina koreana.

Viihtyisä ja kodikas tunnelma

Luonnon läheisyys ja erämaa luovat erityistä tunnelmaa kaikille juhla- ja yritystilaisuuksille. Herkulliset ateriat voi nauttia viihtyisässä Salissa (75 hlöä), kotoisassa Tuvassa (15 hlöä) tai tunnelmallisessa Kodassa (15 hlöä) avotulen äärellä. Hetkestä ja herkuista mahtuu kerralla nauttimaan 90 henkeä.

  • Tilaukset ennakkovarauksella.
  • Ravintolassamme, savusaunalla sekä kodalla A-oikeudet.
  • Valmistamme kaikki ruoat Hyla-tuotteista.
  • Erikoisruokavalioista pyydämme ilmoitusta etukäteen.
  • Toimimme myös pitopalveluna, tuomme juhlan ja sen antimet kotiisi.

Myös BIZARRE FOODS vieraili Isokenkäisten Klubilla, katso video!

  ruka kuusamo  saunasertifikaatti  Sauna Support LOGO EN sininen  saunatour       q1000 en  northoffinland vaaka oiva NP WildFood logo RGB