Skip to main content
Ohjelmaa ympäri vuoden

Ohjelmaa ympäri vuoden

Savusaunaelämys

Savusaunaelämys

Savusaunassamme on hyvä kylpeä, hemmotella itseään turvehoidoilla, vastoa ja pulahtaa talvella avantoon tähtitaivaan alla, kesällä yöttömässä yössä kirkkaaseen Heikinjärveen.

Lue lisää

Venäläinen illallinen

Klubin special menu

Herkullisen ruoan lisäksi nautitaan yhdessäolosta, tarinoista, musiikista, näyttävästä kattauksesta ja ainutlaatuisesta tunnelmasta. 

Lue lisää

Kotakokkaus

Helekutan lounas

Tule nauttimaan kolmen ruokalajin lounas porukalla perinteisessä lappalaisessa kodassa.

Lue lisää

Kuntivaaran rekiretki

Kuntivaaran rekiretki

Moottorikelkan rekiretki vie sinut läpi talven ihmemaan Kuntivaaraan upeisiin tykkypuumaisemiin, Kuusamon erämaahan.

Matkalla näet ja koet kaunista koskematonta luontoa. Vaaran päällä tulistellaan viihtyisässä kodassa.

Lumikenkäretki halki talvisen metsän

noin 1,5 tuntia

Lumikenkäretkemme kulkee läpi valkoisen, hiljaisen ja kauniin talvisen metsän. Matkalla pysähdytään ihmettelemään metsän eläinten jälkiä ja todetaan, että sydäntalvellakin metsässä on elämää. Opas neuvoo ja kertoo lumikenkäilystä ennen retken alkua. 

Moottorikelkoilla talviseen maisemaan

Ruka-Kuusamon alueen yhteistyökumppaneiden kanssa toteutamme mieleenpainuvia kelkkasafareita ryhmänne toiveen mukaan. Alueemme hyvin hoidettu, noin 500 kilometrin mittainen kelkkareitistö kulkee Kuusamon upeissa talvimaisemissa ja sivuaa myös Isokenkäisten Klubia.

Suosittelemme esimerkiksi kelkkailua Kuntivaaran upeisiin tykky- ja erämaamaisemiin.

Illanviettoon omalla porukalla

Aina on aihetta kutsua ystävät koolle ja juhlia. Meillä illanvietto ja hyvä olo mukavalla porukalla järjestyy helposti, kun annatte meidän huolehtia teistä ja tarjoilusta. Näin kaikki voivat seurustella rauhassa ja keskittyä olennaiseen, viihtymään kodikkaassa ympäristössämme.

Illanvietot min. 6 hlöä. 
Sis. saunan, pesuaineet, pyyhkeet, avannon käytön ja vastat sekä Klubin maittavan illallisen.

Leikkimielistä tiimikisailua Klubilla

Seikkailuradasta selviää 1,5 -2 tunnissa.
Klubin seikkailurata vauhdittaa lomatunnelmaa tai piristää kokouspäivän. Leikkimieliset kilpailut koostuvat jännittävistä ja hauskoista tehtävistä keskellä hienointa Koillismaan luontoa. Ohjelman sisältö vaihtelee eri vuodenaikoina ja se muokataan erikseen jokaiselle ryhmälle.
Karhunkatselu

Metsänkuninkaan valtakunnassa

Karhunkatselua ja villieläinten kuvausta touko-elokuun aikana

Aurinko lämmittää, päivät pitenevät ja Kuusamon karhut heräilevät. Ollaan metsänkuninkaan valtakunnassa. Näe karhut ja muut villit metsän eläimet pohjolan erämaassa, lähellä itärajaa ja majoitu mukavasti erämaahotellissa tai mökissä. Tämä kokemus ei unohdu. 

Pakettimme sisältää majoituksen erämaahotelli Kortteerissa, ruokailut, aamupalat sekä opastetun karhunkatselupaketin. Metsänkuningas on kohtaamisen väärti.  

Sateenkaaren yläpuolelle Kuntivaaraan

Noin 2,5 tuntia

Opastettu patikointiretki suuntautuu itärajan rajan tuntumaan, 460 metriä korkean Kuntivaaran laelle. Retkemme mutkittelee pitkin metsäpolkua ja pitkospuita, halki vanhojen metsien. Vaaran laelta avautuvat Kuusamon upeat maisemat. Kodassa, avotulen äärellä nautitaan retkieväät, ollaan sateenkareen yläpuolella. Patikointimatka soveltuu kaikenikäisille. Parasta patikointiaikaa ovat kevät, kesä ja syksy.

Tiedustelut ja varaukset

Nauti luonnosta. Hiljaisesti tai vauhdikkaammin. Älä jätä luontoon mitään, mikä sinne ei kuulu.