Saunaa ja hyvää oloa

Sauna from Finland -yhdistys on myöntänyt ensimmäiset sauna elämyksen laatusertifikaatit. Isokenkäisten Klubin seitsemän tähden perinteinen savusauna on yksi sertifikaatiin saaneista saunoista.

Suomen parhaita saunaelämyksiä on nyt auditoitu puhtauden, moniaistisuuden, aitouden ja rentoutumisen näkökulmista.
Authentic Finnish Sauna Experience -sertifikaatti viestii, että saunaelämys on laatutasoltaan maailman huippuluokkaa.

saunasertifikaatti    Sauna Support LOGO sininen

Seitsemän tähden savusauna

Savusaunan autuutta ei ymmärrä kuin se, joka sen on kokenut. Seitsemän tähden savusaunan tuoksu ja sen lempeät löylyt jättävät pysyvän muistijäljen. Sauna lämpiää parhaiten oman metsän rapsakan kuivilla koivuhaloilla eikä sen lämmittäminen ei ole kiireisen hommaa. Savusaunassamme on hyvä kylpeä, hemmotella itseään turvehoidoilla ja pulahtaa talvella avantoon tähtitaivaan alla, kesällä yöttömässä yössä kirkkaaseen Heikinjärveen. Sen jälkeen on mahdottoman hyvä ja rento olo.

Isokenkäisten Klubin Seitsemän tähden savusauna sijaitsee päärakennuksen läheisyydessä Heikinjärven rannalla. Saunaan mahtuu kerralla noin 15 henkilöä. Makoiset löylyt riittävät varmasti jokaiselle saunojalle!

Pikkupurtavaa saunalle

Saunamakkarat ja talon salaatti tai Klubin huikopala-piiras (kala tai liha) ja salaatti maistuvat saunomisen lomassa tai sen jälkeen. Saunoilla on A-oikeudet.

Saunatour

saunatour2SaunaTour on opastettu saunaelämys, jossa korostuvat saunaperinteiden pitkä historia ja merkitys tärkeänä osana suomalaista elämäntapaa.

Pakettiin kuuluu seitsemän tähden savusaunan pehmeiden löylyjen lisäksi pyyhkeet, kylpytakit, saunahatut sekä turvekasvonaamio.

Ohjelman aluksi saunatonttu johdattaa vieraat suomalaisen saunan perinteisiin tarinoiden kautta tunnelmallisessa takkatuvassa, tämän jälkeen savusaunan löylyistä pääsee nauttimaan kera avannon tai uinnin. Saunatonttu on paikalla koko saunomisen ajan ja opastaa saunojia koivuvastojen käytössä sekä löylyttämisessä.

Ohjelman aikana tarjolla on veden ja marjamehun lisäksi villiyrttiteetä sekä villiruokasnackseja.

Ole hyvä ja ota yhteyttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Sähköposti puuttuu tai se on virheellinen

Invalid Input

Invalid Input

  ruka kuusamo  saunasertifikaatti  Sauna Support LOGO EN sininen  saunatour       q1000 en  northoffinland vaaka oiva NP WildFood logo RGB