Lomapaketit

Lapin luksusta Ruskassa (2 pv)

Erämaassa, lähellä Venäjän rajaa, pääset kokemaan unohtumattoman kauniin ruskan ja aidon luonnon hiljaisuuden. Luonnosta ammennamme lisää iloa ja energiaa elämäämme. Hoidamme kehoamme ja mieltämme voimaannuttavilla hengitys- ja keskitymisharjoituksilla metsäpolulla sekä meditoimalla avotulen ääressä. Loput huolet ja arjen kiireet sulatamme seitsemän tähden perinteisen savusaunan lempeissä löylyissä. Majapaikkana on Erämaahotelli Kortteeri. Talon emännät Sirpa ja Katja loihtivat maukkaat Willi ruoka- ateriat, jotka tarjoillaan viihtyisässä Klubi-ravintolassa. Läheisen Kuntivaaran huipulta pääsee ihailemaan huikaisevan upeita maisemia Suomen ja Venäjän puolelle. Kuntivaaran laella on kota, jossa nautitaan makoisat retkieväät.

Lue lisää: Lapin luksusta Ruskassa (2 pv)

Jännittävä karhunkatseluilta ja patikointi upealle Kuntivaaralle (2 pv)

Erämaassa, lähellä Venäjän rajaa, pääset kokemaan unohtumattoman luontoelämyksen, kohtaat karhut ja muut villit eläimet luonnossa silmästä silmään karhuihin perehtyneen erikoisoppaamme kanssa. Majapaikkana on Isokenkäisten Klubin Kortteeri. Talon emännät loihtivat maukkaan kotigourmet –aterian, joka tarjoillaan viihtyisässä Klubi-ravintolassa. Läheisen Kuntivaaran huipulta pääsee ihailemaan huikaisevan upeita maisemia Suomen ja Venäjän puolelle. Kuntivaaran laella on kota, jossa nautitaan makoisat retkieväät.

Lue lisää: Jännittävä karhunkatseluilta ja patikointi upealle Kuntivaaralle (2 pv)

Metsästämään Kuusamon itärajalle (4 pv)

Isokenkäisten Klubi sijaitsee aivan Venäjän rajan tuntumassa, oikean erämaaluonnon keskellä. Syksyllä luontoa värittää kaunis ruska ja metsälle on helppo lähteä vaikka suoraan Isokenkäisten Klubin pihasta. Metsästys voi tapahtua omatoimisesti tai paikallisen oppaan kanssa. Myymme metsästyslupia Suininki- Itäperän metsästysseuran alueelle, jossa on n. 5000 ha upeaa metsästysmaata. Avustamme myös lupien hankkimisessa yhteismetsän maastoihin. 

Lue lisää: Metsästämään Kuusamon itärajalle (4 pv)

Rentoutumista ja makumuistoja itärajalla (4 pv)

Isokenkäisten Klubi sijaitsee aivan Venäjän rajan tuntumassa, oikean erämaaluonnon keskellä. Talvella paikka on valkoisen lumen peittämä ihmemaa, jossa katuvalona loistaa kuutamo.

Tilausravintola Klubilla on kodikas ilmapiiri, henkilökohtainen palvelu ja tarjolla erityisen maukasta kotigourmet-ruokaa. Majoitustalo Kortteerin mukavat sängyt tuovat rentouttavan unen. Meillä uuteen aamuun herätään levänneinä ja virkeinä.

Lue lisää: Rentoutumista ja makumuistoja itärajalla (4 pv)

  ruka kuusamo  saunasertifikaatti  Sauna Support LOGO EN sininen  saunatour       q1000 en  northoffinland vaaka oiva NP WildFood logo RGB