Majoitusta mökeissä, Aurora huteissa ja erämaahotellissa

Kuusamon Särkiluomalla viihtyvät myös yöpyjät. 

Isokenkäisten Klubilla on eritasoista majoitustilaa kaikkiaan 50 hengelle

Ajan patinoimalla, harmaalla mäntylaudalla vuoratut majoitusrakennukset sekä päärakennus sijaitsevat kirkasvetisen Heikinjärven rannalla. Rakennuksemme ovat osa kuusamolaista rakennusperintöä ja erämaaluontoa. 

Isokenkäisten Klubin uutuus! Aurora Hut tarjoaa sinulle korkealuokkaisen ja ekologisen yliyönelämyksen keskellä luonnon kauneutta. 

Mökit ja hotellihuoneet on sisustettu kodikkaasti ja rakennukset mukautuvat luontoon hyvin, koska ne on rakennettu uusiomateriaaleista: esimerkiksi vanhat ladot ja riihet ovat saaneet uuden elämän Isokenkäisten Klubin rakennusten seinissä. Mökit ovat hyvin varusteltuja, jokaisessa on oma takka ja sauna. Jokaisessa hotellihuoneessa on oma kylpyhuone.

Ympäristöasiat ovat meille tärkeitä. Isokenkäisten Klubilla on oma jätevedenpuhdistamo. Erämaahotelli Kortteeri lämpenee maalämmöllä, joka johdetaan viereisestä Heikinjärvestä.

Kaikilla majoittujilla on käytössään kesällä rantasauna, soutuvene ja kanootit Heikinjärvellä sekä nuotiopaikka ja kävelysauvat. Talvella majoittujia odottavat potkurit, metsäsukset ja metsurin lumikengät.

  ruka kuusamo  saunasertifikaatti  Sauna Support LOGO EN sininen  saunatour       q1000 en  northoffinland vaaka oiva NP WildFood logo RGB