Majoitusta mökeissä ja erämaahotellissa

Kuusamon Särkiluomalla viihtyvät myös yöpyjät. 

Isokenkäisten Klubilla on eritasoista majoitustilaa kaikkiaan 50 hengelle

Ajan patinoimalla, harmaalla mäntylaudalla vuoratut majoitusrakennukset sekä päärakennus sijaitsevat kirkasvetisen Heikinjärven rannalla. Rakennuksemme ovat osa kuusamolaista rakennusperintöä ja erämaaluontoa.

Mökit ja hotellihuoneet on sisustettu kodikkaasti ja rakennukset mukautuvat luontoon hyvin, koska ne on rakennettu uusiomateriaaleista: esimerkiksi vanhat ladot ja riihet ovat saaneet uuden elämän Isokenkäisten Klubin rakennusten seinissä. Mökit ovat hyvin varusteltuja, jokaisessa on oma takka ja sauna. Jokaisessa hotellihuoneessa on oma kylpyhuone.

Majatalo Klubi

8 kpl 2 hengen huoneita, yhteensä 18 vuodepaikkaa. Majoitustilat sijaitsevat päärakennuksen toisessa kerroksessa. Ryhmille.

Erämaahotelli Kortteeri

8 kpl 2 hengen huoneita, yhteensä 16 vuodepaikkaa. Hotellitasoinen, viihtyisä majoitusrakennus Klubin pihapiirissä. 

Ympäristöasiat ovat meille tärkeitä. Isokenkäisten Klubilla on oma jätevedenpuhdistamo. Erämaahotelli Kortteeri lämpenee maalämmöllä, joka johdetaan viereisestä Heikinjärvestä.

Kaikilla majoittujilla on käytössään kesällä rantasauna, soutuvene ja kanootit Heikinjärvellä sekä nuotiopaikka ja kävelysauvat. Talvella majoittujia odottavat potkurit, metsäsukset ja metsurin lumikengät.

Suopursu mökki

8+2 vuodepaikkaa. Erillinen, hyvin varusteltu mökki Klubin alueella.

Varsta mökki

Erillinen, hyvin varusteltu mökki Klubin alueella, josta löytyy 6 vuodepaikkaa. 

Kuusamon Pesäkolo mökki

Tasokas loma-asunto Suininkijärven rannalla (noin 10 km Isokenkäisten Klubilta etelään), josta löytyy 10+2 petipaikkaa

  ruka kuusamo  saunasertifikaatti  saunafromfinland  saunatour       q1000 en  northoffinland vaaka oiva NP WildFood logo RGB