Skip to main content

Vastuullisuus

Isokenkäisten Klubi on keskellä Kuusamon erämaata, Kuntivaaran juurella, Heikinjärven rannalla, omassa rauhassa. Klubi on rakennettu perinteitä ja paikallisia raaka-aineita kunnoittaen, kestämään isältä tyttärille. Eristäytyneestä kodasta ja savusaunasta on kasvanut hiljaisuuden ja rauhan tyyssija, luontoa ja hyvää ruokaa arvostaville vierailijoille.

Koska Isokenkäisten Klubi on rakennettu vastuullisesti ja kestävästi, yrityksen koko toiminta pyrkii jättämään mahdollisimman vähän jälkeensä. Rakennuksissa on hyödynnetty kierrätysmateriaaleja oman metsän puutavaran lisäksi, jätevedet puhdistetaan omassa puhdistamossa, ravintolan herkut on suunniteltu satokausiajattelua hyödyntäen ja raaka-aineet hankitaan mahdollisimman tehokkaasti ja läheltä. Jopa astioissa hyödynnetään kotimaisia, laadukkaita sarjoja, joihin täydennystä hankitaan käytettynä.

Hiljaisuuden ja luonnon kunnioittaminen on läsnä kaikessa. Tehdään enemmän muistoja ja vähemmän materiaa. Nyt ja tulevaisuudessa.

Yrityksemme arvoja ovat

  • Perhe, koti ja juuret – tarjoamme kodinomaista ja turvallista majoista, lämpöä, villasukkia, mummolamaista yhdessä oloa. Maistuvaa kotiruokaa ja kestäviä hirsiseiniä. Sukupolvien välistä yhteyttä ja perinnetietoa.

  • Luonnonläheisyys ja aito rajaseutu –  lupaamme erämaan tunnelmaa, hiljaisuutta ja rauhaa.  Vuodenaikojen vaihtelua ja erämaaluontoa. Tapoja on monia. Autamme kaikkia löytämään oman tavan kokea Kuusamon ja Isokenkäisten klubin ainutlaatuisuuden.

  • Ammattitaitoinen ja ihmisläheinen palvelu -Lupaamme lämmintä vastaanottoa, iloista mieltä ja rentoa tunnelmaa. Asiakkaiden tarpeet ovat erilaisia, joten suunnittelemme ja toteutamme palvelumme ammattitaitoisesti ja laadukkaasti.

  • Taloudellinen kestävyys -toimintamme luo hyvinvointia ympärilleen ja antaa tuleville sukupolville yhtäläiset, ellei paremmat mahdollisuudet yrittää ja onnistua

  • Ekologinen vastuullisuus – emme tuhlaa, käytämme vain sen, mitä tarvitsemme, pidämme huolta ympäristöstä valinnoillamme ja pyrimme jättämään jälkeemme mahdollisimman vähän. Teemme yhdessä kestäviä valintoja.