Tilausravintola Klubin menut
Viihtyisä ja kodikas tunnelma
Tilausravintola Klubilla kokee makumatkan aidon, perinteisen villiruoan äärelle. Valmistamme kotoisan maukkaita aterioita käyttäen puhtaita suomalaisia ja etenkin paikallisia raaka-aineita. Marjat lähimetsästä, kalat paikallisista järvistä ja leipäjuusto lähitilalta. Siinä on Isokenkäisten Klubin kotiruoan salaisuus.
Ehdottoman laadukkaiden, lähellä tuotettujen raaka-aineiden lisäksi Klubin ruoasta maistaa sen, että se on tehty alusta asti itse, huolella edellisiltä sukupolvilta perittyihin, nykyaikaan sovellettuihin resepteihin.
Perheemme perinteisiin kuuluu myös vieraanvaraisuus: on emännän ylpeyttä pitää pöytä aina koreana.
Luonnon läheisyys ja erämaa luovat erityistä tunnelmaa kaikille juhla- ja yritystilaisuuksille. Herkulliset juhla- ateriat voi nauttia viihtyisässä Salissa (75 hlöä) ja kotoisassa Tuvassa (15 hlöä). Hetkestä ja herkuista mahtuu kerralla nauttimaan reilut 90 henkeä.
Kylmäsavuporolla maustettua purjokeittoa: Purjo, sipuli, perunasosekeittoa ja kylmäsavuporohippuja
Helekutan loimulohta: Paikallinen Varisjoen lohi kypsytellään hiljalleen perinteisen kodan tulisijalla, lisäksi kermaviilikastiketta, puikulaperunat, kauden kasviksia ja sitruuna
Marjahuttu: Tuoremustikkasurvosta ja keksinmuruja kermarahkaseoksessa, tujaus marjalikööriä
Huom. Lohen loimutus minimiveloitus 8 hloä.
Emännän salaattia: Kuusamolaista savujuustoa, marinoitua porkkanaa, tomaattia, kurkkua, paprikaa ja etikkakurkkua
Kotijärven siikafileetä: Voissa paistettua siikafileetä, limettikastiketta, ruskalisäke ja puikulaperunat
Metsämarjapiiras ja marjamelbaa: Murotaikinapohjaan leivottu makea marjapiiras
Metsäsienikeittoa: Rajamaan metsäsienistä haudutettu kermainen keitto
Pohjanpojan poronfileetä: Poron ulkofileetä pekonikääreessä, puolukkaista kastiketta, yrttijuureksia, isännänpotut ja mustaherukkahyytelöä
Kinuskinen leipäjuusto ja lakat: Fariinisokerikermassa lämmitettyjä leipäjuustopaloja ja lakkoja
Talon lohisalaattia: Graavilohta, herkkusieniä balsamico-marinadissa, tuorekurkkua ja marinoitua punasipulia ja tilliä
Metsästäjän hirviherkkurullat: Metsäsieni-, pekoni- ja sipulitäytteellä haudutettuja hirvenpaistirullia, karpaloista kastiketta, hunajaisia juureksia, Klubin lohkoperunoita ja puolukkasurvosta
Marinoitu marjakimara: Metsämarjaliköörissä marinoituja marjoja ja vaniljakermaa
Juustokeittoa ja leipäkrutonkeja: Emäntien salaisella reseptillä valmistettu ihana juustokeitto vaaleiden leipäkrutonkien kera
Naudan paahtopaistia Klubin tapaan: Punaviinissä marinoitua naudan paahtopaistia, konjakkipippurikastiketta, rakuunaporkkanoita ja valkosipuliperunoita
Lakkasuklaamoussea ja lakkoja: Tummasta suklaasta ja pohjoisen lakoista tehty kermaisen kuohkea mousse
Akson lohitartar: Graavilohta, punasipulia ja ruohosipulia sekä smetanalla voideltua tummaa leipää
Klubin isännän poronkäry: Padassa haudutettua poron paistilihaa, perunamuusia,
kotitekoista puolukkahyytelöä ja suolakurkut
Puolukkahyve: Puolukkasurvosta, kinuskikermaa ja tuoreita puolukoita
Kolmen ruokalajin menu
Menujen hinta sisältää talon leivät, levitteet, veden ja kahvin tai teen.
Pidätämme oikeuden muutoksiin
Klubin keittiön lihat ja kalat tulevat läheltä, ovathan liharuuat niitä perinteisiä, Kuusamon herkkuja. Kasvisversiot ovat yhtä lailla herkullisia. Kysy rohkeasti omaan ruokavalioon sopivaa.