Ryhmäruokailut

Isokenkäisten Klubilla ryhmien ruokailut ovat paljon enemmän kuin vain tankkauspaikka hälinän keskellä. Meiltä saat mukaasi aina ihania makumuistoja. Venäjän rajan läheisyys ja Isokenkäisten Klubin vanhan isännän suunnittelemat ja rakentamat erilaiset rakennukset luovat hyvät puitteet rauhalliselle ja kodikkaalle ruokailuhetkelle.

Talon väen tervetulotoivotusten jälkeen istumme ja rauhoitumme tervetuliaisjuomien äärelle kuulemaan paikallisen ruoan tarinaa sekä aloittamaan ruokailun noutopöydästä. Emännät ovat valmistaneet Klubin maalaispitopöytään  perinteitä mukaellen erilaisia herkkuja paikallisista puhtaista raaka-aineista, esimerkiksi kalat tulevat Kuusamon kirkasvetisistä järvistä, runsaat metsän antimet, sienet ja marjat läheisistä korpimetsistä ja juustot paikallisesta meijeristä. Vanhan emännän ohrarieska on niin hyvää, että sitä kysellään joka kerta myös kotiin viemiseksi. Pohjoisen valoisan kesän kypsyttämät makeat metsämarjat jälkiruoassa kruunaavat kiireettömän ruokailuhetken.

Pöytiin tarjoiltavat menut ovat tarkkaan harkittuja kokonaisuuksia parhaista pohjoisen herkuista. Lounasaikaan tarjoilemme keittoja paikalliseen tai venäläiseen tyyliin. Keiton kanssa tarjoillaan Klubin leipiä, oikeata voita sekä talon erikoisuutta porkkanakaviaaria.

Tilausravintola Klubille ovat kaikenkokoiset kengät tervetulleita. Vieraamme saavat meillä aina parhaan mahdollisen ja henkilökohtaisen palvelun mukavien tarinoiden kera.

Ruokailun jälkeen talon vanha isäntäpari esittelee mielellään Klubin pihapiirissä sijaitsevat, ajan patinaa henkivät rakennukset, kuten perinteisen Seitsemän tähden savusaunan sekä soman hääaitan. Vanhan isännän kokemus ja tieto paikallisesta maa- ja metsätaloudesta herättää varmasti muistoja ja kysymyksiä.

Klubin maalaispitopöytä

Hinta alkaen 35 €/hlö
Ruokailun minimihinta 20 henkilön mukaan.
Juhlaruokailut, esimerkiksi syntymäpäivät, toteutetaan toiveiden sekä tarpeiden mukaan. Hinta määräytyy tarjottavien perusteella.

Ryhmien ruokailut

Klubin keittobuffet-ruokailu alkaen 15 €/hlö, kesto 1,5 - 2 h.
Klubin päivällisbuffet-ruokailu alkaen 28 €/hlö, kesto 2 - 3 h.
Ruokailun minimihinta 20 henkilön mukaan.
Yli 35 henkilön ryhmässä yksi henkilö veloituksetta.

Koska Klubi-ravintola toimii tilauksesta, varataan tarvikkeet ja tarjoilussa tarvittava henkilökunta jokaista ryhmää varten erikseen. Tämän vuoksi laskutuksen perusteena toimii 3 (kolme) päivää) ennen tilaisuutta ilmoitettu henkilömäärä. Emme huomioi laskutuksessa viime hetken muutoksia.

Tilausravintola Klubilla on A-oikeudet, joten omia alkoholipitoisia juomia ei meille voi tuoda!

  ruka kuusamo  saunasertifikaatti  Sauna Support LOGO EN sininen  saunatour       q1000 en  northoffinland vaaka oiva NP WildFood logo RGB