Ohjelmapalvelut

Meillä riittää tekemistä

Isokenkäisten Klubin ympäristössä riittää puuhaa ympäri vuoden. Itärajan rauhallisuudesta nauttivat voivat hiihdellä, patikoida, sauvakävellä tai lumikenkäillä erämaisessa maisemassa. Vauhdikkaampaa menoa mieliville on tarjolla esimerkiksi moottorikelkka- tai mönkijäsafareita. Meillä onnistuu myös jäärata-ajo ralliautoilla. 

Kysy tai ehdota, me järjestämme tekemistä ja ohjelmaa asiakkaidemme toivomusten mukaan. Vaihtoehtoisesti tarjolla on myös valmiita ohjelmapakettejamme.

Kotakokkausta lappalaiskodassa

Kotakokkausta lappilaiskodassa

NP WildFood logo RGB

Tule valmistamaan gourmet-ateria porukalla perinteisessä lappalaisessa kodassa Klubin emäntien avustuksella.

Helekuta-kodan valmiit tulet ja talon emännät ohjaavat vieraansa kotakokkauksen saloihin. Lohi ja muut sesongin kalat kypsyvät kodassa herkullisiksi ruokaelämyksiksi ikiaikaisella kuusamolaisella perinteellä.

Alkuruoaksi valmistamme keittoa tai salaattia ja lisukkeeksi keitämme perunoita. Aterian pääruokana loimuttuu lohi Klubin tapaan. Jälkiruoaksi paistetaan mainiot Köyhät ritarit, jotka tarjotaan metsämarjahillon ja kermavaahdon kera.

Koillismaalainen gourmet-ateria nautitaan kodan lämpimässä tunnelmassa. Lopuksi hörpätään kunnon nokipannukahvit samalla, kun talon emännät kertovat tarinoita paikallisesta ruokakulttuurista, koillismaalaisista tavoista ja arjen elämästä.

Ohjelmaan kuuluu kodan käyttö, raaka-aineet, emäntien opastus ja ohjekirjanen. 
Kesto 3-4 tuntia
Hinta 80 €/hlö, 40 €/lapset 4-10 v. 

Ole hyvä ja ota yhteyttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Sähköposti puuttuu tai se on virheellinen

Invalid Input

Invalid Input

Lue lisää kotakokkauksesta...Kotakokkausta lappalaiskodassa

Illanviettoon omalla porukalla

Aina on aihetta kutsua ystävät koolle ja juhlia. Meillä illanvietto ja hyvä olo mukavalla porukalla järjestyy helposti, kun annatte meidän huolehtia teistä ja tarjoilusta. Näin kaikki voivat seurustella rauhassa ja keskittyä olennaiseen, viihtymään kodikkaassa ympäristössämme.

Illanvietot min. 6 hlöä.
Sis. saunan, pesuaineet, pyyhkeet, avannon käytön ja vastat sekä Klubin maittavan illallisen.

  ruka kuusamo  saunasertifikaatti  Sauna Support LOGO EN sininen  saunatour       q1000 en  northoffinland vaaka oiva NP WildFood logo RGB