Juhlainfo

Juhlatilat

Juhlatiloihimme (sisätilat) mahtuu 90 henkeä.

Vihkiminen Isokenkäisten Klubilla

Luonnon keskellä vihkiminen on erilainen ja ikimuistoinen hetki, joka varmasti jää mieleen. Vihkiseremonia voidaan toimittaa esimerkiksi savusaunan terassilla (mahtuu noin 50 vierasta), hääkatoksessa järven rannalla tai pienemmälle seurueelle Klubin ravintolatiloissa. Tule tutustumaan paikan päälle.

Tilavuokra

Tilavuokraan sisältyvät liinat, servetit, siivous, koristeluun liittyviä esineitä, tapaamiset, liputus jne. Tilat on hinnoiteltu klo 01.00 asti, ellei toisin sovita.

Ruokailu

Kaikki tarjottava ruoka tulee meiltä. Meillä on muutamia valmiita menuehdotelmia, joita voidaan muokata toiveidenne mukaan. Menut sisältävät tarjouksessa mainitut alkoholittomat ruokajuomat sekä sali- ja keittiöhenkilökunnan. Alle 11 v. lapset puoleen hintaan ja alle 4 v. veloituksetta. Pöytiintarjoilu ja muut vaihtoehdot ovat myös mahdollisia. Tilauksesta myös yö- tai iltapalat.

Juomat

Tilausravintolassamme on A-oikeudet ja kaikki alkoholipitoiset hääjuomat tulevat, lakisääteisesti, meidän kauttamme. Sovittaessa hääparille tulevat onnittelumaljat ja booli sekä muut alkoholijuomat kuten tervetulomalja, ruokailun yhteydessä tarjottava viini, ruokaryyppy tai konjakki kahvin kanssa. Hyvin toimiva vaihtoehto on myös se, että alkoholijuomat, ainakin suurelta osin, kukin ostaa itse tilausravintolamme baarista. Oman baarin perustamista auton tavaratilaan ei kannata suunnitella!

Koristelut/kukat

Tilojen koristelun ja kukkaset voitte hoitaa itse, koristeluajoista on sovittava etukäteen. Koristeluaika 2 tuntia. Meiltä löytyy pöytiin muun muassa tuikkuastioita ja maljakoita. Halutessanne hoidamme koristelun ja kaikki kukat juhlatiloihin sopimuksen ja erillisen veloituksen mukaan.

Bändi/karaoke

Juhlatiloihimme salin tai tuvan puolelle mahtuu soittamaan 2-4 -henkinen bändi. Bändejä ja paikallisia musikantteja voitte tiedustella myös kauttamme. Ravintolassamme on myös karaokelaitteisto, käyttö sopimuksen mukaan. 

Juhlapäivän/illan kulku

Aikataulut, menut, henkilömäärä sekä muut järjestelyt lyödään lukkoon viimeistään 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Suosittelemme, että kaasot ja muut illan seremoniamestarit ovat tällöin paikalla.

Majoitus/hääaitta

Isokenkäisten Klubilla on erilaisia ja tasoisia majoitustiloja jopa 50 hengelle, joten pitkänkin matkan vieraille löytyy leposija. Kysy tarjousta. Hääparille majoituspaikaksi suosittelemme somaa, järven rannalla sijaitsevaa hääaittaamme.

Polttarit/morsiussauna

Tilamme soveltuvat hyvin myös polttareiden viettoon. Saunota morsian tai sulhanen porukalla avioliiton satamaan ja kysy myös ohjelmapalveluja sekä hemmotteluhoitoja.

Ole hyvä ja ota yhteyttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Sähköposti puuttuu tai se on virheellinen

Invalid Input

Invalid Input

  ruka kuusamo  saunasertifikaatti  Sauna Support LOGO EN sininen  saunatour       q1000 en  northoffinland vaaka oiva NP WildFood logo RGB