Kotakokkausta lappalaiskodassa

Tule valmistamaan gourmet-ateria porukalla perinteisessä lappalaisessa kodassa Klubin emäntien avustuksella. Helekuta-kodan valmiit tulet ja talon emännät ohjaavat vieraansa kotakokkauksen saloihin. Lohi ja muut sesongin kalat kypsyvät kodassa herkullisiksi ruokaelämyksiksi ikiaikaisella kuusamolaisella perinteellä.

Alkuruoaksi valmistamme keittoa tai salaattia ja lisukkeeksi keitämme perunoita. 
Aterian pääruokana loimuttuu lohi Klubin tapaan. Jälkiruoaksi paistetaan mainiot Köyhät ritarit, jotka tarjotaan metsämarjahillon ja kermavaahdon kera. Koillismaalainen gourmet-ateria nautitaan kodan lämpimässä tunnelmassa. Lopuksi hörpätään kunnon nokipannukahvit samalla, kun talon emännät kertovat tarinoita paikallisesta ruokakulttuurista, koillismaalaisista tavoista ja arjen elämästä.


Ohjelmaan kuuluu: kodan käyttö, raaka-aineet, 
emäntien opastus ja ohjekirjanen. 
Kesto: 3-4 tuntia.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Puh. 0400 972 260 / Katja
Puh. 040 706 6839 / Sirpa
Sähköposti: info(at)ikk.fi

Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.
(*) merkityt kentät ovat pakollisia


Nimi(*)

Ole hyvä ja kirjoita nimesi kenttään

Sähköposti(*)

Sähköpostiosoitteesi on virheellinen tai se puuttuu

Puhelin(*)

Ole hyvä ja kirjoita puhelinnumerosi kenttään

Viestisi Isokenkäisten Klubille

Invalid Input

(*)
  Etkö saa selvää? Klikkaa tästä
Invalid Input





tripadvisor logo transp 160x40 1 

q1000

saunasertifikaatti

oiva