kahvi
katos
kukat
ruusut
voileipakakku

Häät Isokenkäisten Klubilla

Juhlatilat: Juhlatiloihimme (sisätilat) mahtuu 80 henkeä.

KatosVihkiminen Isokenkäisten Klubilla: Luonnon keskellä vihkiminen on erilainen ja ikimuistoinen hetki, joka varmasti jää mieleen. Vihkiseremonia voidaan toimittaa esimerkiksi savusaunan terassilla (mahtuu noin 50 vierasta), hääkatoksessa järven rannalla tai pienemmälle seurueelle Klubin ravintolatiloissa. Tule tutustumaan paikan päälle.

Tilavuokra: Tilavuokraan sisältyvät liinat, servetit, siivous, koristeluun liittyviä esineitä, tapaamiset, liputus jne. Tilat on hinnoiteltu klo 01.00 asti, ellei toisin sovita.

haeaet 2 20120823 1415291982Ruokailu: Kaikki tarjottava ruoka tulee meiltä. Meillä on muutamia valmiita menuehdotelmia, joita voidaan muokata toiveidenne mukaan. Menut sisältävät tarjouksessa mainitut alkoholittomat ruokajuomat sekä sali- ja keittiöhenkilökunnan. Alle 10-v. lapset puoleen hintaan ja alle 4-v. veloituksetta. Pöytiintarjoilu ja muut vaihtoehdot ovat myös mahdollisia. Tilauksesta myös yö- tai iltapalat.

Juomat: Tilausravintolassamme on A-oikeudet ja kaikki alkoholipitoiset hääjuomat tulevat, lakisääteisesti, meidän kauttamme. Sovittaessa hääparille tulevat onnittelumaljat ja booli sekä muut alkoholijuomat kuten tervetulomalja, ruokailun yhteydessä tarjottava viini, ruokaryyppy tai konjakki kahvin kanssa. 
Hyvin toimiva vaihtoehto on myös se, että alkoholijuomat, ainakin suurelta osin, kukin ostaa itse tilausravintolamme baarista.
 Oman baarin perustamista auton tavaratilaan ei kannata suunnitella!

juhlat 2 20120816 2083098276Koristelut/kukat: Tilojen koristelun ja kukkaset voitte hoitaa itse, koristeluajoista on sovittava etukäteen. Meiltä löytyy pöytiin muun muassa tuikkuastioita ja maljakoita. Halutessanne hoidamme koristelun ja kaikki kukat juhlatiloihin sopimuksen ja erillisen veloituksen mukaan.shamaaniBändi/karaoke: Juhlatiloihimme salin tai tuvan puolelle mahtuu soittamaan 2-4 -henkinen bändi. Bändejä ja paikallisia musikantteja voitte tiedustella myös kauttamme. Ravintolassamme on myös karaokelaitteisto, käyttö sopimuksen mukaan. Juhlapäivän/illan kulku:
Aikataulut, menut, henkilömäärä sekä muut järjestelyt lyödään lukkoon viimeistään 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Suosittelemme, että kaasot ja muut illan seremoniamestarit ovat tällöin paikalla.


Haa-aittaMajoitus/hääaitta: Isokenkäisten Klubilla on erilaisia ja tasoisia majoitustiloja jopa 50 hengelle, joten pitkänkin matkan vieraille löytyy leposija. Kysy tarjousta. Hääparille majoituspaikaksi suosittelemme somaa, järven rannalla sijaitsevaa hääaittaamme.

Polttarit/morsiussauna: Tilamme soveltuvat hyvin myös polttareiden viettoon. Saunota morsian tai sulhanen porukalla avioliiton satamaan ja kysy myös ohjelmapalveluja sekä hemmotteluhoitoja.

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Puh. 0400 972 260 / Katja
Puh. 040 706 6839 / Sirpa
Sähköposti: info(at)ikk.fi

Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.
(*) merkityt kentät ovat pakollisia


Nimi(*)

Ole hyvä ja kirjoita nimesi kenttään

Sähköposti(*)

Sähköpostiosoitteesi on virheellinen tai se puuttuu

Puhelin(*)

Ole hyvä ja kirjoita puhelinnumerosi kenttään

Viestisi Isokenkäisten Klubille

Invalid Input

(*)
  Etkö saa selvää? Klikkaa tästä
Invalid Input

tripadvisor logo transp 160x40 1 

q1000

saunasertifikaatti