01klubitalvi
02ikk-perhe
02kalaa
kippis
majoitus
mutanaamat2
reposet
savanto

Saunaa ja hyvää oloa

Sauna from Finland -yhdistys on myöntänyt ensimmäiset saunaelämyksen laatusertifikaatit. Isokenkäisten Klubin seitsemän tähden perinteinen savusauna on yksi sertifikaatiin saaneista saunoista.

Suomen parhaita saunaelämyksiä on nyt auditoitu puhtauden, moniaistisuuden, aitouden ja rentoutumisen näkökulmista.
Authentic Finnish Sauna Experience -sertifikaatti viestii, että saunaelämys on laatutasoltaan maailman huippuluokkaa.

saunasertifikaatti

Seitsemän tähden savusauna

Savusaunan autuutta ei ymmärrä kuin se, joka sen on kokenut. Seitsemän tähden savusaunan tuoksu ja sen lempeät löylyt jättävät pysyvän muistijäljen. Saunamajurina toimii Aimo-isämme, joka taitaa myös ihanasti tuoksuvien, perinteisten koivuvastojen teon. Sauna lämpiää parhaiten oman metsän rapsakan kuivilla koivuhaloilla eikä sen lämmittäminen ei ole kiireisen hommaa. Savusaunassamme on hyvä kylpeä, hemmotella itseään turvehoidoilla ja pulahtaa talvella avantoon tähtitaivaan alla, kesällä yöttömässä yössä kirkkaaseen Heikinjärveen. Sen jälkeen on mahdottoman hyvä ja rento olo.

Isokenkäisten Klubin Seitsemän tähden savusauna sijaitsee päärakennuksen läheisyydessä Heikinjärven rannalla. Saunaan mahtuu kerralla noin 15 henkilöä. Makoiset löylyt riittävät varmasti jokaiselle saunojalle!

Rantasauna

Savusaunan vieressä sijaitseva soma puilla lämmitettävä, perinteinen rantasauna voidaan lämmittää samanaikaisesti savusaunan kanssa. Molemmilla saunoilla on oma takallinen pukuhuoneensa, joissa voi nautiskella pientä välipalaa löylyjen välillä.

Pikkupurtavaa saunalle

Saunamakkarat ja talon salaatti tai Klubin huikopala-piiras (kala tai liha) ja salaatti maistuvat saunomisen lomassa tai sen jälkeen. Saunoilla on A-oikeudet.

Hyvinvointia kaikille asteille

Isokenkäisten Klubi sijaitsee luonnon helmassa, erämaajärven rannalla vain parin kilometrin päässä Venäjän rajasta. Puhdas ja koskematon luonto tarjoaa matkailijalle hiljaisuutta ja rauhaa, siksi yrityksemme soveltuu mainiosti esimerkiksi hiljaisuus-retriittien paikaksi.

Jo seitsemänä kesänä esimerkiksi Lauri Siirala ja Iina Pennanen ovat valinneet Isokenkäisten klubin yrityksensä hiljaisuusretriitin kohteeksi. Viiden vuorokauden retriitti sisältää muun muassa meditointia, erilaisia harjoitteita yksin ja yhdessä, sisällä ja ulkona.

Meidän osuutemme on tärkeä, sillä kurssilaiset nauttivat koko kurssin ajan kasvisravintoa. Myös saunamme ovat oleellinen ja tärkeä osa retriittiä.

Kodikasta majoitusta luonnonhelmassa

Ateriat lämmöllä ja sydämellä

Monipuolista
ohjelmaa

kelkkanainen

Tunnelmalliset juhlat ja illanvietot